Opgeleverd: Hoofdkantoor Tronios Almelo

29.03.2022
Aan het hoofdkantoor van Tronios in Almelo is de karakteristieke stijl van Remy afleesbaar. In de open ruimte zijn met onder meer glas- en lamellenwanden verschillende zones gecreëerd, ieder met een eigen functie en uitstraling. De werkplekken hebben een enigszins zakelijke uitstraling, terwijl de overlegruimtes en de overige verblijfsruimtes wat informeler aandoen.

Remy licht werkwijze toe in podcast

14.03.2022
Benieuwd naar de visie van Remy op alles wat met ontwerpen te maken heeft? Luister dan naar Stijlcast, een podcast over interieur, styling en design. Daarin laat journalist Marjolein Dekkers in persoonlijke gesprekken de belangrijkste mensen uit de woonbranche aan het woord. Remy vertelt onder andere over de projecten van zijn hand, maar ook over het meubilair en de accessoires die hij in opdracht van toonaangevende producenten ontwerpt. Luister naar het gesprek met Remy via de link.
Lees verder

Nieuw ontwerp: villa Gardameer

24.01.2022
De omgeving speelt bij deze villa aan het Italiaanse Gardameer een belangrijke rol. De indeling van de villa in het pittoreske Torri del Benaco is vanzelfsprekend afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, maar ook op de rondom gelegen natuur. Vanuit de leefruimtes is het zicht op het Gardameer adembenemend. De combinatie van natuursteen met hout sluit perfect aan bij de buitenruimte en draagt bovendien bij aan het gevoel van luxe.
Lees verder

Nieuws