Terugblik Salon Residence

11.10.2017
Singer Laren veranderde eind september tijdens Salon Residence tijdelijk in een boutique hotel. Achttien vooraanstaande interieurontwerpers lieten zich erdoor inspireren en zetten evenzoveel prachtige interieurs neer. Zo ook Remy. Hij ontwierp een slaapkamer waaraan zijn handschrift duidelijk afleesbaar was. ‘Een rustpunt’, zo noemde hij het project zelf.
Lees meer

Succesvolle lancering Simply Elegant

02.10.2017
Interieurontwerpers Jan en Monique des Bouvrie en Marcel Wolterinck kregen afgelopen vrijdag uit handen van Remy de eerste exemplaren overhandigd van Simply Elegant, de tweede monografie waarin zijn werk centraal staat. De goedbezochte boekpresentatie was een van de hoogtepunten van de tweede editie van Salon Residence in Singer Laren. Tijdens een korte talkshow in de theaterzaal, gepresenteerd door Froukje de Both, gaven de makers van het boek tekst en uitleg.
Lees meer

Remy in RTL Woonmagazine

08.10.2017
Ook in het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine laat Remy vanuit zijn ontwerpvisie zijn licht schijnen op een interieur. Dit keer voorziet hij het rijtjeshuis van twee vrouwen en hun zeven kinderen van een nieuw uiterlijk. Met één wens moest hij daarbij nadrukkelijk rekening houden: de dames hebben een sterke voorkeur voor roze. Het opmerkelijke resultaat? Dat is zondag 8 oktober vanaf 18.05 te zien op RTL 4.
Lees meer

Nieuws