The Best Dutch Interior Design 2018

15.06.2018
Waar komt hun passie voor wonen vandaan? Wat drijft ze? Wat maakt hun werk zo fascinerend? In het boek The Best Dutch Interior Design 2018, dat begin juli verschijnt, geven een aantal Nederlandse vooraanstaande interieurarchitecten antwoord op die vragen. Vanzelfsprekend is Remy er daar één van. In het boek is ruim aandacht voor zijn project Historische Villa in Amersfoort, dat eerder verscheen in Simply Elegant. 
Lees verder

Appartementen in Zeist zijn gewild

13.06.2018
In Zeist ging afgelopen weekend de voorverkoop van dertien door Remy ontworpen appartementen van start. Met succes. De dag trok veel bezoekers, die zonder uitzondering hun enthousiasme lieten blijken over het project dat De Hooght is gedoopt. Dat de appartementen populair zijn, blijkt uit de vele inschrijvingen. De appartementen worden gerealiseerd in een vijftig jaar oud kantoorgebouw in het centrum van de stad. 
Lees verder

6 mei: metamorfose van Remy in RTL Woonmagazine

30.04.2018
Zij wilde graag een kleurrijk interieur, terwijl zijn voorkeur uitging naar een ingetogen basis met zwart en wit. Aan Remy de taak om de uiteenlopende wensen van de twee samen te voegen, op zo’n manier dat beiden zich thuis zouden voelen in hun woning. Het resultaat van deze ingrijpende metamorfose is zondag 6 mei te zien in RTL Woonmagazine op RTL4.
Lees verder

Nieuws