News

Historic canal house: the finishing touch

‘We fell for the place, the character, the space and the possibilities', Remy told in 2018 to Eigen Huis & Interieur magazine about his home and workspace in Utrecht. It's been more than ten years since the historic canal house was thoroughly renovated, but it was only in recent years that the finishing touches were made. Due to the lack of outdoor space, a generous roof terrace has been realised on the second floor, an intimate spot that feels like a real outdoor room thanks to the rafters. The cellar has been transformed into a wine cellar, with enough space for a mature stock. ‘All the details must be right, both technically and aesthetically,' Remy said earlier about the renovation of the property. That also applies to these surprising additions.