Interieur- en productdesign

Nieuw bij Gelderland: Chaise Royal

Nieuw in de collectie van Gelderland is Chaise Royal, een modulair systeem dat volledig is af te stemmen op de wensen van de gebruiker. Het systeem is opgebouwd rondom een basiselement waartegen een rugleuning geplaatst kan worden.
Lees verder

Impressie: royale villa in het midden van het land

Een royale villa op een landgoed in het midden van het land. Remy is er afgelopen weken druk mee bezig geweest om er opnieuw invulling aan te geven. De oorspronkelijke uitstraling van het in 1869 gebouwde woonhuis diende daarbij las leidraad.
Lees verder

Nu te koop: Simply Elegant

Eenvoud. Er is wellicht geen enkel ander woord dat het werk van interieurarchitect Remy Meijers beter omschrijft. De verschillende elementen in zijn interieurs zijn zo perfect geplaatst dat het lijkt alsof natuurwetten gevolgd zijn, dat het niet anders had kunnen zijn. In zijn nieuwe boek Simply Elegant is zijn filosofie duidelijk weerspiegeld. Het is nu te koop voor 59,50 €.

Bestel hier

MATERIALS MATTER

Ontdek Penthouse aan de Gracht

Remy’s luxe appartementen in de verkoop

De Hooght. Dat is de nieuwe naam van een bankgebouw in het centrum van Zeist, dat komende tijd een flinke metamorfose ondergaat. Het is zonder meer een bijzonder project, want niet alleen het exterieur van het gebouw, maar ook het interieur van de dertien luxe appartementen is ontworpen door Remy. De appartementen gaan nu in de verkoop.
Lees meer

Terugblik Salon Residence

Singer Laren veranderde eind september tijdens Salon Residence tijdelijk in een boutique hotel. Achttien vooraanstaande interieurontwerpers lieten zich erdoor inspireren en zetten evenzoveel prachtige interieurs neer. Zo ook Remy. Hij ontwierp een slaapkamer waaraan zijn handschrift duidelijk afleesbaar was. ‘Een rustpunt’, zo noemde hij het project zelf.
Lees meer

Succesvolle lancering Simply Elegant

Interieurontwerpers Jan en Monique des Bouvrie en Marcel Wolterinck kregen afgelopen vrijdag uit handen van Remy de eerste exemplaren overhandigd van Simply Elegant, de tweede monografie waarin zijn werk centraal staat. De goedbezochte boekpresentatie was een van de hoogtepunten van de tweede editie van Salon Residence in Singer Laren. Tijdens een korte talkshow in de theaterzaal, gepresenteerd door Froukje de Both, gaven de makers van het boek tekst en uitleg. 
Lees meer

Zoektocht naar de perfecte balans

In het werk van interieurarchitect Remy Meijers (1974) vallen alle elementen perfect op hun plaats. Daardoor doen zijn interieurs bijna vanzelfsprekend aan. Alsof ze altijd zo geweest zijn. Daarmee is niet alles gezegd. Achter de ogenschijnlijke eenvoud van zijn interieurontwerpen gaat een alomvattende visie schuil.
Lees meer